Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/11/2019 15:43:44
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

25/02/2016

L'alcalde demana als veïns que li facin arribar suggeriments i propostes via whatsapp

L'alcalde demana als veïns que li facin arribar suggeriments i propostes via whatsapp

Amb l'objectiu de facilitar la comunicació entre els ciutadans i els polítics

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa la campanya "Envia un whatsapp a l'alcalde", amb la finalitat de fer servir aquesta popular aplicació per facilitar la comunicació entre els ciutadans i l'alcalde, Enric Llorca.

A partir del dia 1 de març els veïns podran fer arribar les seves consultes, comentaris i suggeriments a l'alcalde fent-li arribar un missatge de whatsapp al número de telèfon 629 70 73 06.

En un breu espai de temps totes les consultes seran ateses.

A més, el consistori farà servir aquest canal de comunicació per fer arribar als veïns que ho sol·licitin informació d'interès municipal i notícies.

Per poder rebre aquestes notificacions cal que els usuaris afegeixin el número de telèfon de l'alcalde a la seva llista de contactes i enviïn un whatsapp amb la paraula "Alta" seguida del seu nom i cognoms.

Posteriorment és confirmarà l'alta al servei i els ciutadans podran rebre les notificacions que es vagin generant.

L'alcalde ha assegurat que la iniciava està en marc del compromís municipal d'acostar la política municipal als ciutadans.

"No només volem estar al seu costat sinó també que ens sentin a prop i facilitar el contacte directe, àgil i proper", ha dit Llorca.

La posada en marxa d'aquest nou canal de comunicació és el primer pas de les accions que es duran a terme els pròxims mesos per acostar l'alcaldia a la ciutadania i que preveu, entre d'altres coses, que l'Ajuntament es traslladi cada setmana a un barri de la localitat per facilitar que els veïns puguin parlar amb els responsables municipals i fer-lis arribar les seves propostes i inquietuds.

Altres notícies