Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
15/02/2019 22:23:58
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

01/02/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà un centenar de persones aquest any amb plans d'ocupació

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà un centenar de persones aquest any amb plans d'ocupació

Ja s'han incorporat els 17 primers treballadors

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca té previst contractar aquest any un centenar de treballadors amb nous plans d'ocupació.

La mesura pretén afavorir al mercat laboral a persones de col·lectius que tenen especials problemes per aconseguir una feina, com ara els majors de 45 anys, els aturats de llarga durada, els joves o les dones.

L'objectiu d'aquests tipus de programes és, d'una banda, donar feina a aquestes persones i d'altra contribuir a la seva formació.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha donat la benvinguda als 17 treballadors que s'han incorporat recentment i els ha demanat "responsabilitat i bona feina".

Llorca ha recordat que "l'administració aposta per vosaltres, per donar-vos una oportunitat per tornar al mercat laboral i per obrir la porta als que vinguin després'.

Aquests treballadors s'han incorporat a diferents departaments de l'Ajuntament on faran tasques administratives, de millora de l'espai públic o de reforç del servei de transport adaptat.

La principal novetat d'aquest programa és que incorpora la figura d'una tècnica que s'encarregarà de la coordinació i la gestió del programa, així com de l'acompanyament i suport als participant del programa.

Els contractes tenen una durada d'entre sis i 12 mesos.

Altres notícies