Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/01/2019 23:59:57
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

07/11/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu reconeix i premia l'esforç dels emprenedors

L'Ajuntament de Sant Andreu reconeix i premia l'esforç dels emprenedors

Convoca la novena edició del Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol reconèixer l'esforç que fan els emprenedors de la ciutat per crear ocupació i riquesa a la població.

Amb aquesta finalitat, el consistori participa de la convocatòria de la novena edició del Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, que impulsen vuit ajuntaments de la zona nord de la comarca.

L'objectiu és reconèixer i premiar l'esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d'atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d'aquests ajuntaments.

Per poder optar a un dels premis, els interessats han de presentar la seva sol·licitud al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament fins al 19 de febrer de l'any vinent.

El concurs té cinc categories: millor empresa en creació de llocs de feina; millor empresa en el sector comerç; millor empresa en el sector serveis; millor iniciativa empresarial promoguda per aturats de llarga durada; i millor idea jove de negoci. Totes les categories estan dotades amb 3.000 euros. En el darrer cas hi ha un premi de 1.500 euros per al centre d'ensenyament i 1.500 euros per al guanyador o grup de guanyadors.

Programa "Fem Xarxa, Fem Empresa"

El concurs està en el marc del programa "Fem Xarxa, Fem Empresa", que es va encetar l'any 2014, que ofereix un seguit d'accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

 

Tota la documentació disponible a la columna de la dreta.
 

Altres notícies