Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/09/2018 14:57:41
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

11/10/2017

L'Ajuntament dóna la seva primera oportunitat laboral a una quinzena d'estudiants

L'Ajuntament dóna la seva primera oportunitat laboral a una quinzena d'estudiants

Aplicaran els coneixements adquirits a les aules fent feines per al consistori

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca donarà una primera oportunitat laboral a una quinzena de joves estudiants, que podran aplicar els coneixements adquirits a les aules amb una feina al consistori.

La iniciativa està en el marc del programa municipal "El meu primer treball", que pretén donar una oportunitat laboral als joves que fa poc que han acabat els seus estudis superiors.

Per poder afegir-s'hi al programa cal que la persona interessada tingui menys de 30 anys i estigui inscrita al programa de Garantia Juvenil.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "la iniciativa es marca com a objectiu fonamentalment oferir als joves una oportunitat perquè puguin tenir contacte amb el mercat laboral i poder adquirir experiència, un dels requisits que més demanen les empreses però que és difícil d'aconseguir quan surts de la facultat".

Els perfils professionals que es busquem amb aquest programa són, entre d'altres, el d'arquitecte, el de tècnic de medi ambient o el d'educador social.

Els nous contractats tindran un sou de 1.100 euros per 14 pagues.

Les persones interessades es poden apuntar al programa al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.