Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/01/2019 23:39:11
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

07/11/2017

Sant Andreu de la Barca invertirà un milió d'euros en la reforma de la plaça de l'Ajuntament

Sant Andreu de la Barca invertirà un milió d'euros en la reforma de la plaça de l'Ajuntament

L'obra es farà en diverses fases i l'objectiu és donar prioritat als ciutadans

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca invertirà un milió d'euros en la reforma de la plaça de l'Ajuntament, una obra que es durà a terme en diverses fases i que té com a finalitat crear un espai on els protagonistes siguin els vianants per sobre dels vehicles.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "l'objectiu és crear un espai ciutadà, on els veïns guanyin protagonisme per davant dels vehicles, i crear una plaça per afavorir la relació de les persones".

El consistori ja ha aprovat la primera fase del projecte, que compta amb un pressupost de gairebé 280.000 euros i està previst que surti a licitació durant les pròximes setmanes.

Aquesta primera fase preveu la desaparició del vial de servei que va des del parc Central fins a la rotonda que hi ha davant de l'Ajuntament i la vorera passarà a tenir 20 metres d'amplada amb la inclusió d'un carril bici.

El període d'execució de l'obra és de 4 mesos.

La segona fase consistirà en la reforma de l'altra part de la carretera, en sentit Martorell, i s'executarà seguint el mateix model, és a dir, amb la supressió del vial de servei i l'ampliació de la vorera.

El projecte es completarà amb la construcció d'una nova rotonda entre la carretera i el carrer de l'Esport, que donarà forma a la futura plaça de l'Ajuntament.

Les dues darreres fases del projecte estaran contemplades als pressupostos per al pròxim any.
 

Altres notícies