Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2019 17:58:33
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

15/03/2019

L'Ajuntament millora i optimitza l'atenció als usuaris dels Serveis Socials

L'Ajuntament millora i optimitza l'atenció als usuaris dels Serveis Socials

L'objectiu és millorar l'eficàcia i l'eficiència i garantir l'equitat envers la ciutadania

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca millorarà l'atenció i el servei que presta als usuaris dels Serveis Socials amb la finalitat de garantir l'equitat i la igualtat.

L'any 2016, el consistori va iniciar un llarg procés d'assessorament per la millora dels Serveis Socials municipals, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu primer d'aquest procés és la millora de l'atenció al ciutadà per part de Serveis Socials i que qualsevol persona sigui atesa amb les mateixes garanties, independentment del professional assignat.

L'actuació ha constat de tres etapes; una primera de diagnosi i millora organitzativa dels serveis; una posterior, l'any 2017, de creació d'un Mapa de processos d'atenció dels Serveis Socials Bàsics; i una última, l'any 2018, de dibuix del Mapa de processos d'atenció dels Serveis Socials Bàsics, centrat en els aspectes de diagnosi, d'intervenció, seguiment, avaluació i tancament.

El recurs pretén incorporar la gestió per processos per tal de millorar l'eficàcia i l'eficiència, garantir l'equitat envers la ciutadania i afavorir l'adopció de criteris professionals compartits.

 

Altres notícies