Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
05/12/2019 23:36:11
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

22/11/2019

El Teatre Núria Espert acull el lliurament dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació

El Teatre Núria Espert acull el lliurament dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació

Enguany hi opten 11 entitats

El Teatre Núria Espert acull demà dissabte el lliurament de la 22 edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals que atorga la Diputació.

Amb aquests guardons anuals, l'entitat supramunicipal pretén reconèixer i destacar la tasca que fan les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), les Federacions d'ADF i les persones que en formen part.

Els premis que es lliuren són el Jordi Peix, al millor projecte d'informació i sensibilització; i el premo Rossend Montané, al millor projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d'incendis forestals.

En aquestes dues categories participen projectes presentats per ADF's o Federacions d'ADF de la demarcació de Barcelona.


Cada premi està dotat amb 11.000 euros.

Durant el mateix acte també es lliurarà el premo Joquim Mª de Castellarnau de reconeixement públic a la trajectòria d'una persona vinculada a les ADF.

En aquesta edició, els projectes d'informació i sensibilització que opten al premi Jordi Peix han estat presentats per ADF Alt Berguedà, ADF Pla de Bages, ADF Teià, FADF Berguedà i FADF Penedès Garraf.

Pel que fa al premi Rossend Montané per a projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d'incendis forestals, les candidatures han estat presentades per ADF Burriac, ADF Font-Rubí, ADF Matadepera, ADF Quercus, ADF Sant Sadurní d'Anoia i ADF Viver i Serrateix.