Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
05/12/2019 23:47:12
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

18/11/2019

Sant Andreu de la Barca s'afegeix a la Marxa comarcal contra la violència masclista

Sant Andreu de la Barca s'afegeix a la Marxa comarcal contra la violència masclista

Clourà al parc de Torreblanca

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix a la setena edició de la Marxa comarcal contra la violència masclista, una marxa comarcal a peu que acabarà al parc de Torreblanca.

Les persones de la ciutat interessades en prendre part de la iniciativa tenen la possibilitat de desplaçar-se en autocar reservant la seva plaça al telèfon d'informació gratuïta de l'Ajuntament (900 15 19 76).

L'autocar desplaçarà a les persones interessades fins a Esplugues i des d'allà la representació de la ciutat farà un desplaçament a peu fins al parc de Torreblanca, on es previst arribar a les 12.30H.

A aquesta hora començarà l'acte central que inclou la lectura d'un manifest i un minut de silenci en record de les dones que han perdut la vida víctimes d'aquesta xacra social.

Taller de defensa personal per a dones

Coincidint amb els actes de commemoració del 25N, l'Ajuntament ha organitzat un curs de defensa personal per a dones, que impartirà l'especialista Gustavo Baco.

El taller es durà a terme el pròxim dissabte a les instal·lacions de l'escola JJ Ortiz i té com a finalitat donar a les dones les eines necessàries per poder-se defensar davant d'una eventual agressió.

Les dones participants podran aprendre tècniques d'autodefensa, evasió i avís. El taller és gratuït i les persones interessades poden reservar la seva plaça trucant al telèfon d'informació ciutadana.
 

Altres notícies