Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
24/10/2018 02:31:38
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

04/12/2017

Més de 400 persones fan servir cada setmana l'autobús que connecta Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal

Més de 400 persones fan servir cada setmana l'autobús que connecta Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal

L'Ajuntament estudia ampliar l'oferta

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca estudia la possibilitat d'ampliar la freqüència de pas de l'autobús que connecta la ciutat amb Castellbisbal, que es va posar en marxa al setembre i que compta amb més de 400 usuaris cada setmana.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha assegurat que "la nova línia té una gran acollida entre els ciutadans i ha desbordat totes les previsions, tant de persones que el fan servir per anar a treballar com per anar a l'estació de Renfe de Castellbisbal".

La línia té el mateix nombre d?usuaris que la que comunica Castellbisbal i Rubí, que té el doble d'expedicions.

"400 usuaris a la setmana són més de 15.000 a l'any, una xifra que supera totes les previsions", segons l'alcalde, que ha afegit que "part de l'èxit d'aquesta línia és la ubicació de les parades i el recorregut que s'ha establert".

Els dos ajuntaments van pactar amb la Generalitat el recorregut de la línia, que té un pressupost de 60.000 euros.

Els horaris es van acordar tenint en compte els de la Renfe que connecta Castellbisbal amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) perquè els alumnes de Sant Andreu de la Barca puguin anar a classe en transport públic.

Un altre dels objectius de la línia és facilitar l'accés dels treballadors de les empreses dels polígons industrials als seus llocs de feina. Amb aquesta finalitat s'han habilitat parades als polígons industrials del Llobregat (a Sant Andreu de la Barca) i de Sant Vicenç (a Castellbisbal).
 

Altres notícies