Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2019 16:59:01
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

14/03/2019

Propostes arriscades i diferents protagonitzen la segona edició del Festival Zero

Propostes arriscades i diferents protagonitzen la segona edició del Festival Zero

Enguany el certamen presenta tres espectacles

El Teatre Núria Espert acull aquest cap de setmana la segona edició del Festival Zero, una iniciativa que organitzada Teatres en Xarxa, que agrupa equipaments culturals de municipis de àrea metropolitana.

Enguany la programació del Festival Zero a Sant Andreu de la Barca presenta tres espectacles.

El Festival Zero va néixer el 2018 de la mà de Teatres en Xarxa amb la voluntat d'acostar als teatres de l'àrea metropolitana de Barcelona una programació d'espectacles que té com a eixos bàsics la proximitat física entre artistes i públic.

El certamen també aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d'espais diferents del pati de butaques.

En la passada edició, el Teatre Núria Espert va omplir d'espectadores totes les sessions amb un èxit rotund.

La segona edició del festival acull una programació d'espectacles de diferents gèneres i llenguatges que durant dos mesos han girat pels espais escènics de Teatres en Xarxa i que es podran gaudir al Teatre Núria Espert el divendres 15 i el dissabte 16 de març.

El programa preveu el muntatge d'"Espera" de Circ EIA, un espectacle de circ de carrer participatiu en què el públic pot viure de a prop les acrobàcies que tenen lloc a l'escena. L'espectacle es podrà veure el divendres 15 de març a les 20:30h.

"A mi no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)", de la companyia Roberto G. Alonso, és una altra de les representacions que es faran en el marc del certamen. En aquest cas, es tracta d'una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre de gest, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant el contacte directe amb el públic.

La funció es podrà veure el dissabte 16 de març a les 19:00h.

El programa el completa "Painball", de Impuxibles, que presenten la seva primera peça de carrer convençudes que ara més que mai és el moment de sortir a l'espai públic, allà on tenim més coses a dir. Tres intèrprets i un piano de cua. Un joc amb pilotes que genera un espai sonor, un ritme, però també una manera de moure's, una corporalitat i un univers propi.

L'espectacle es podrà veure el dissabte 16 de març a les 21:00h.

A banda de la programació d'espectacles, el Teatre Núria Espert comptarà amb un espai d'acollida entre obra i obra i un acte de cloenda del festival el dissabte després de finalitzar l'última funció.

El regidor de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Juan Pablo Beas, ha explicat que "l'objectiu del festival és crear una bossa d'espectadors jove i tornar a repetir l'èxit de l'any passat".

Les entrades per cadascun dels espectacles del Festival Zero tenen un preu únic de 8 euros, mentre que si es vol gaudir del Festival Zero al complert es pot adquirir l?abonament per un preu de 15 euros o per 12 euros si es disposa de la Jove Card.