Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/02/2020 07:45:40
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

28/08/2019

Dona't d'alta al nou servei d'informació i rep notícies de Sant Andreu al teu mòbil

Dona't d'alta al nou servei d'informació i rep notícies de Sant Andreu al teu mòbil

Cal enviar un missatge de Whatsapp al número 629 70 73 06

Els ciutadans de Sant Andreu de la Barca que vulguin rebre informació de la ciutat al seu mòbil ho tenen més fàcil que mai.

Només cal enviar un missatge al número de telèfon 629 70 73 06 per donar-se d'alta i rebran les notícies de la ciutat directament al seu mòbil.

Amb motiu de la Festa Major, els usuaris podran rebre cada dia l'agenda de la jornada.

Les persones que vulguin sumar-se a la iniciativa han d'enviar un missatge amb la paraula ALTA i el seu nom al número 629 70 73 06, que és el mateix del whatsapp de l'alcalde.

D'aquesta manera es donen d'alta a un servei d'informació gratuït que els informarà dels esdeveniments que es produeixin a la ciutat.

D'aquesta manera l'exitós servei de whatsapp de l'alcalde, que rep un centenar de missatges cada setmana, dona un pas més i pretén aprofitar les noves tecnologies i els nous sistemes de comunicació per facilitar l'accés a la informació dels veïns.

L'alcalde de la ciutat, Enric Llorca, ha destacat que "l'objectiu és facilitar la comunicació entre l'Ajuntament i els veïns i fer més senzill l'accés a la informació?.

Llorca s'ha mostrat satisfet del funcionament del servei de whatsapp de l'alcalde "que ens fa estar més a prop del ciutadà i tenir coneixement de fets que, d'una altra manera, no sabríem o trigaríem més en tenir coneixement".
 

Altres notícies