Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/11/2019 03:36:50
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

08/07/2019

La ràpida intervenció de la Policia Local i de Protecció Civil ajuda a controlar un incendi a un pis a Sant Andreu de la Barca

La ràpida intervenció de la Policia Local i de Protecció Civil ajuda a controlar un incendi a un pis a Sant Andreu de la Barca

Dues persones han estat evacuades per inhalació de fum

La ràpida intervenció de la Policia Local i de Protecció Civil ha ajudat a controlar l'incendi que s'ha declarat aquest matí a primera hora a un pis de Sant Andreu de la Barca.

Les flames s'han iniciat al menjador del primer pis del número 78 del carrer Barcelona per causes que ara s'investiguen.

A l'interior de l'habitatge hi havia una dona, embarassada de cinc mesos, i els seus dos fills petits.

La Policia Local i Protecció Civil han evacuat als tres membres de la família pel balcó de l'habitatge i, com a mesura preventiva, ha desallotjat als veïns de l'immoble.

Un cop apagat l'incendi, airejat l'immoble i comprovada l'estructura de l'edifici, els veïns han pogut tornar a casa seva, tret dels propietaris del pis con s'ha originat l'incendi, que ha quedat molt afectat pel fum.

La dona del pis sinistrat i dos policies locals han hagut de rebre assistència mèdica per inhalació de fum.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha agraït la ràpida intervenció de la Policia Local i de Protecció Civil "que ha evitat mals majors" i ha recordat que els serveis socials de l'Ajuntament presten ajuda a la família afectada.
 

Altres notícies