Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/09/2018 14:40:32
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

09/10/2017

L'Ajuntament demana col·laboració als veïns per documentar el moment històric que vivim

L'Ajuntament demana col·laboració als veïns per documentar el moment històric que vivim

Es poden fer arribar fotografies, documents o vídeos a l'arxiu municipal

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet una crida als veïns de la ciutat perquè cedeixin material dels fets històrics que vivim a l'arxiu municipal i d'aquesta manera poder-ho documentar.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s'afegeix a la crida de l'Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya per recollir, amb la voluntat de preservar, tot aquell material audiovisual i documental que els ciutadans hagin generat arran del referèndum de l'1 d'octubre i mobilitzacions posteriors.

L'arxivera municipal de Sant Andreu de la Barca, Mercè Aymerich, ha explicat que "les situacions viscudes en els darrers dies marcaran un abans i després en la nostra història i tenim l'obligació de garantir la preservació dels testimonis documentals que la gent, a peu de carrer, va generar, genera i generarà".

Segons l'arxivera, la importància de la col·laboració ciutadana en aquesta crida "és cabdal", ha de ser "plural" i ens ha "d'oferir un visió contextualitzada i completa" i per "aquest motiu us demanem que cediu aquests testimonis per al conjunt de la societat".

Els documents es poden lliurar a l'Ajuntament de manera presencial o per correu electrònic enviat un missatge a arxiu@sabarca.cat.

 


 

Altres notícies