Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/02/2020 09:10:25
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

06/09/2018

L'Ajuntament fomenta donar una segona oportunitat als joves als estudis

Oberta la inscripció per cursar programes de formació i inserció

Amb la finalitat que els joves que no han obtingut una titulació en educació secundària, que han deixat els estudis de manera precoç o que són víctimes del fracàs escolar puguin tornar a la formació reglada i millorar la seva formació, l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca torna a oferir aquest any una nova edició del Programa de Formació i Inserció (PFI).

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha explicat que "l'objectiu del programa és ajudar als joves que per algun motiu han deixat els estudis a reprendre'ls, millorant d'aquesta manera la seva capacitat per trobar feina".

Els programes de formació i inserció són voluntaris i tenen una durada d'un curs acadèmic.

Aquest tipus de cursos estan dissenyats per a joves d'entre 16 i 21 anys que han deixat l'educació secundària obligatòria i no segueixen en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa.

Pérez han apuntat que "l'objectiu és proporcionar a aquest col·lectiu, d'una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu, com ara la formació professional, i d'altra banda, l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball i millorar les seves possibilitats de trobar una feina qualificada i duradora".

La inscripció per assistir a aquest curs està oberta i es pot fer a les dependències municipals d'Escoles Velles de dilluns a divendres.
 

Altres notícies