Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/03/2019 01:16:27
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

01/03/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa a l'Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa a l'Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Municipis d'arreu de Catalunya intercanvien experiències en matèria de medi ambient

La regidora de Medi Ambient, Charo Ramírez, participa avui dijous a la 18 edició de l'Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, que es celebra a Castellar del Vallès.

L'objectiu de la trobada és que els representants dels municipis representats puguin intercanviar experiències en aspectes relacionats amb el medi ambient, com ara l'adaptació al canvi climàtic o l'educació ambiental.

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és una associació de referència en matèria de sostenibilitat a Catalunya que compta amb més de 280 membres adherits.

Es tracta d'una xarxa que vol promoure el desenvolupament sostenible mitjançant la participació, cooperació i intercanvi d'experiències, i a través de la suma amb altres xarxes i associacions espanyoles i europees que treballin en el camp de la sostenibilitat.

Enguany l'assemblea es centra en compartir la feina feta pels municipis representants i en explorar les prioritats del que resta de mandat municipal, per tal d?assolir els objectius que s'havia fixat per a l'horitzó 2020 i per fixar fites encara més ambicioses pera l'horitzó 2030.

Entre d'altres coses, els presents debaten sobre mesures d'adaptació al canvi climàtic, consum responsable, educació ambiental, cohesió social i accions contra el malbaratament alimentari.

La iniciativa es marca com a objectius la promoció del consum local i de projectes municipals d'horts, com el que funciona a Sant Andreu de la Barca, i menjadors escolars.

Altres notícies