Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
22/02/2020 08:38:37
Inici | Contacte | Mapa Web
Català | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

05/04/2019

Un miler i mig de persones de Sant Andreu de la Barca ja té el seu Carnet Jove local

Un miler i mig de persones de Sant Andreu de la Barca ja té el seu Carnet Jove local

L'Ajuntament ha presentat aquest matí la iniciativa en el marc d'una jornada de joventut organitzada pel Consell Comarcal a la ciutat

Més d'un miler i mig de persones de Sant Andreu de la Barca ja tenen la seva Jove Card, el carnet jove local que dona accés a descomptes i promocions a diversos establiments i serveis de la localitat.

L'Ajuntament ha presentat aquesta iniciativa a la jornada sobre joventut i diversitat que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Llobregat aquest matí de divendres a Sant Andreu de la Barca.

L'alcalde de la ciutat, Enric Llorca, ha destacat que "l'objectiu d'iniciatives com aquesta és aconseguir que els joves se sentin implicats, que tinguin un sentiment de pertinença a la ciutat i que estiguin orgullosos de ser de Sant Andreu de la Barca".

Els joves d'entre 14 i 30 poden obtenir de manera gratuïta aquest carnet amb el que tenen descomptes a una trentena d'establiments d'estètica, restaurants i cafeteries, cinemes o tallers de bicicletes i autoescoles, que arriben a oferir fins a un 50% de descompte als seus preus.

El regidor de Joventut, Juan Pablo Beas, ha destacat que les autoescoles i els establiments esportius han estat els que han tingut més demanda entre els joves titulars de la Jove Card.

Els titulars de la targeta també tenen descomptes especials als serveis municipals, com ara al poliesportiu o la piscina municipal, o a d'altres activitats que organitzi l'Ajuntament, com ara obres de teatre, la festa de cap d'any, l'escola de música o la gimcana nocturna de la Festa Major.

Altres notícies

Webs d'interés