Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
21/09/2018 13:29:55
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

28/09/2017

La comunitat educativa inicia oficialment el curs a Sant Andreu de la Barca

La comunitat educativa inicia oficialment el curs a Sant Andreu de la Barca

L'alcalde assegura que l'accés a la cultura fa ciutadans crítics i és fonamental per a la democràcia

La comunitat educativa del Baix Llobregat ha celebrat avui dijous un acte oficial d'inici de curs a Sant Andreu de la Barca.

Representants municipals del Baix Llobregat i més de 200 docents de centres de la comarca han participat d'aquest acte, que ha tingut com a escenari el Teatre Núria Espert de la ciutat.

Durant el seu discurs de benvinguda a la comunitat educativa, l'alcalde, Enric Llorca, ha assegurat que "educar, ensenyar i formar als nostres joves és la més ferma aposta per la democràcia, per la riquesa d'una societat i pel desenvolupament d'un país?.

"L'educació ha d'arribar a totes les classes socials, tots hem de tenir els mateixos drets i possibilitats d'accedir a la formació, que ens farà éssers crítics, un element fonamental pel progrés de la societat", ha dit Llorca.

L'alcalde ha assegurat que "despertar l'interès dels nens, fer d'ells persones curioses, amb ganes d'aprendre i voluntat de créixer és una feina fonamental que feu els mestres cada dia" i ha agraït als mestres la seva dedicació i esforç.

"Invertir en educació és la millor inversió que pot fer un país, perquè inverteix en el seu futur. Estem formant persones que han de marcar el futur de la societat", ha assegurat Llorca.

 

Altres notícies

Webs d'interés