Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/11/2019 03:29:24
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

28/06/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posarà en marxa un servei específic d'atenció al col·lectiu LGTBI

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posarà en marxa un servei específic d'atenció al col·lectiu LGTBI

Informarà dels recursos que tenen al seu abast aquestes persones

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa per la posada en marxa d'un servei específic d'Atenció i Acompanyament LGTBI, que prestarà assessorament a aquest col·lectiu.

Aquest punt oferirà informació, assessorament i acompanyament persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGTBI), així com persones del seu entorn proper, professionals de diferents àmbits i entitats.

La iniciativa pretén donar a conèixer els recursos amb què compta el territori per donar resposta a les persones LGTBI, promoure el respecte a la diversitat i donar suport específic en casos de discriminació per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "l'objectiu és oferir un servei d'atenció integral per atendre les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l'orientació sexual, identitat o expressió de gènere, amb l'objectiu de donar-los respostes adequades, àgils, properes i coordinades".

Coincidint avui amb la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, l'edifici de l'ajuntament de Sant Andreu de la Barca llueix avui la bandera del arc iris.