Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/11/2019 15:19:27
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

08/07/2019

Luis Piedrahita encetarà la temporada de teatre de Sant Andreu de la Barca

Luis Piedrahita encetarà la temporada de teatre de Sant Andreu de la Barca

La programació preveu des de circ fins a música i dansa

El monologuista Luis Piedrahita i el seu espectacle "Es mi palabra contra la mía" obriran la segona part de la temporada de teatre del Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

Aquesta representació, que tindrà lloc el 2 de setembre, en el marc de la programació de la Festa Major, encetarà una temporada teatral que preveu gèneres diversos, des del circ fins a la dansa o la música.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat precisament "aquesta varietat de propostes i de gèneres" i ha subratllat que "a la programació del Núria Espert conviuen amb total normalitat les obres de primer nivell i les propostes dels grups locals".

En total aquesta segona part de la programació del Núria Espert preveu la representació de setze muntatges.

De la programació destaca el musical "Balada per un home mort", que repassa un moment concret de la vida del dramaturg i escriptor Òscar Wilde; el circ de la companyia Manolo Alcántara amb el muntatge "Dejà-vu"; o la dansa de la companyia Barcelona Ballet Flamenco i "¡Silencio!".

Del capítol de teatre destaca "El rey Lear", de la companyia Atalaya Teatro o "Escape Room", amb Joel Joan, Àgata Roca i Oriol Vila.

El Teatre Núria Espert reserva un espai especial per als més petits amb la programació "Petits grans espectacles".

Juan Pablo Beas ha destacat que "l'objectiu de la proposta és que els més petits s'interessin des de ben aviat pel teatre i l'art".

La programació dels més petits consta de quatre muntatges, dos de teatre i dos de titelles.