Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/02/2020 23:52:45
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

03/01/2020

Comprar a Sant Andreu de la Barca aquest Nadal té premi

Comprar a Sant Andreu de la Barca aquest Nadal té premi

El dia 3 de gener el Teatre Núria Espert acull el sorteig de la campanya de Nadal

Un cop més comprar a Sant Andreu de la Barca durant les festes nadalenques té premi.

En una època on els comerços tenen una gran competència, no només amb les grans superfícies sinó també amb el comerç on line, es demostra que els comerços de proximitat són els que coneixen més bé als seus clients i ens poden atendre amb més coneixement.

Enguany, un total de 150 comerços participen a la campanya comercial de Nadal, que preveu importants premis per a les persones que durant aquests dies facin les seves compres a les botigues de Sant Andreu.

El premi estrella tornarà a ser el cotxe, que des de fa uns dies podem veure a la plaça de Federico Garcia Lorca, encara que els participants podran també optar a vals de compra per gastar a les botigues participants o paneres amb productes típics de les festes.

Cada cop que comprem aquestes festes a un comerç local adherit a la campanya comercial rebrem un número amb el que podrem participar al sorteig que tindrà lloc el dia 3 de gener a partir de les 21 hores al Teatre Núria Espert.

La campanya la impulsa l?Ajuntament i l?Agrupació del Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB), que confia tancar aquesta temporada amb un gran èxit de vendes.

Es calcula que enguany els comerciants adherits a la campanya repartiran entre 150.000 i 200.000 participacions per al sorteig del cotxe i que les vendes aquest Nadal s'incrementin entre un 1 i un 3%.
 

Altres notícies