Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/02/2020 22:59:46
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

04/01/2020

Els Reis Mags repartiran il·lusió i esperança pels carrers de Sant Andreu

Els Reis Mags repartiran il·lusió i esperança pels carrers de Sant Andreu

Ses Majestats arribaran a l'esplanada del mercat setmanal

Sant Andreu de la Barca ja ho té tot preparat per rebre la visita més esperada de l'any: la de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els Reis Mags han confirmat la seva arribada a l'esplanada del mercat setmanal el pròxim dia 5 de gener a les 18.15 hores.

Des de primera hora de la tarda a aquest indret hi haurà una festa infantil per fer més lleugera l'espera.

L'alcalde de la ciutat, Enric Llorca, lliurarà la clau de la ciutat als Reis Mags amb la que podran obrir totes les cases de la ciutat i deixar regals als nens i a les nenes que s'han portat bé i carbó als més entremaliats.

Des de l'escenari es pronunciaran, amb l'ajuda dels nens i de les nenes, les palabres màgiques que faran que els Reis no s'oblidin de la seva visita.

Perquè tothom pugui gaudir de l'espectacle, l'Ajuntament ha reservat un espai per a les persones amb mobilitat reduïda des d'on podran seguir l'acte sense aglomeracions ni problemes de visibilitat.

Un cop els Reis tinguin les claus de la ciutat sortirà la cavalcada reial, que passarà pels principals carrers de la ciutat i repartirà gairebé dues tones de caramels.

La cavalcada arribarà al parc de la Solana, on s'instal·larà una haima perquè els tres reis puguin recollir les cartes dels nens que encara no l'hagin lliurat.