Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/10/2018 16:59:06
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

27/11/2017

Eleccions autonòmiques

21 de desembre de 2017

Pel dijous 21 de desembre de 2017 hi ha convocades eleccions al Parlament de Catalunya. En aquesta pàgina disposareu d'informació actualitzada sobre la convocatòria electoral.

Cens electoral

A Sant Andreu de la Barca tenen dret a vot 19.325 persones. El cens vigent per a aquestes eleccions és el que es va tancar el 28 de juliol de 2017.

Durant el període electoral, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) ofereix un servei de consulta perquè els electors puguin comprovar les dades de la seva inscripció al cens electoral a l'adreça https://sede.ine.gob.es/consulta_electoral_elecciones_ca (es requereix certificat electrònic).

Els electors també poden comprovar les dades de la seva inscripció al cens electoral adreçant-se a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral o bé al telèfon 901101900 (servei d'atenció telefònica en horari de dilluns a divendres no festius de 9 a 14 hores, excepte el 18 de desembre, que s'amplia de 16 a 18 hores, i el 21 de desembre, en què l'horari serà de 8 a 20 hores).

Vot presencial

A Sant Andreu de la Barca el 21 de desembre hi haurà instal·lades 33 meses a 7 col·legis electorals distribuïts als diferents barris de la ciutat, on es podrà votar des de les 9 del matí i fins a les 20 hores.

Els ciutadans podran exercir el seu dret a vot al Centre de Recursos Associatius (CRA), Escoles Velles, Col·legi Maragall, Biblioteca Aigüestoses, Espai Jove, Sala de les Cultures i l'equipament cultural del Palau.

A partir d'avui divendres 24 de novembre, l'Oficina del Cens Electoral remetrà una targeta censal a tots els electors residents a Catalunya amb les seves dades d'inscripció en el cens i el local electoral on els correspon votar. Els electors també poden consultar la mesa i el local electoral on els pertoca votar a l'adreça https://sede.ine.gob.es/consulta_mesas_locales_ca

Per exercir el dret a vot en la mesa electoral, cal identificar-se amb algun d'aquests documents: Document Nacional d'Identitat (DNI), Passaport (amb fotografia) o bé el Permís de conduir (amb fotografia).

Les eleccions tindran lloc el dijous 21 de desembre, que és dia feiner. Els treballadors i treballadores tenen dret a un temps (en funció de la seva jornada i del nombre d'hores laborables que coincideixen amb l'horari de votació) per poder exercir el seu dret a votar.

Vot per correu

El vot per correu es pot sol·licitar fins a l'11 de desembre a qualsevol oficina de Correus. L'oficina de Correus de Sant Andreu de la Barca. Els electors que demanin el vot per correu no podran votar presencialment a la mesa electoral.

L'Oficina del Cens Electoral remetrà a les persones sol·licitants, per correu certificat, la documentació necessària per poder emetre el seu vot. Un cop rebuda la documentació, hauran d'enviar el seu vot a la mesa electoral, per correu certificat, no més tard del 17 de desembre.

Altres notícies