Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
19/09/2019 00:51:46
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
03/05/2012

Sant Andreu acull la 13a Trobada d'Art del Baix Llobregat

El diumenge 6 de maig a les 10 h. a la plaça de Federico Garcia Lorca es rueuniran uns 200 pintors/es i ceramistes de la comarca

Aquest diumenge 6 de maig a les 10 hores es celebrarà a Sant Andreu de la Barca la 13a trobada d’Art de Artistes (pintors/res i ceramistes) del Baix Llobregat en una iniciativa de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament i les associacions de dones del municipi.

Hi participaran els municipis de:
-Sant Andreu de la Barca .
-Esplugues de Llobregat.
-Castelldefels.
-Sant Andreu de Barcelona.
-Sant Esteve de Sesrovires .
-Sant Boi de Llobregat.
-Viladecans.
-Vallirana .
-Corbera de Llobregat .
-Sant Joan Despí.
-Molins de Rei.
-El Prat .

En total, participen 12 municipis amb uns 200 pintors/es i ceramistes, que exposaran els seus treballs a la Plaça de Federico García Lorca (davant el Teatre Núria Espert)

Sobre les 10 hores del matí s’obrirà al públic l’exposició i cap a les 13 hores es farà el lliurament de diplomes i els trofeus.

L'organtizació corre a càrrec de l' Ajuntament conjuntament amb les dues associacions de Dones del Poble: l'Associació de Dones del Palau i Associació de Dones Independents.
 

Altres notícies

  • 3a Trobada de Bateries a Sant Andreu de la Barca

    El dissabte 5 de maig a les 12 h. a la Plaça de Federico Garcia Lorca amb la participació de les escoles de música de Sant Andreu de la Barca, Olesa, Caldes de Montbui, Sallent i Martorell