Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/01/2019 23:03:36
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

03/01/2018

Els Reis Mags repartiran il·lusió, alegria i emoció a Sant Andreu de la Barca amb una cavalcada renovada

Els Reis Mags repartiran il·lusió, alegria i emoció a Sant Andreu de la Barca amb una cavalcada renovada

Ses Majestats repartiran 1,8 tones de caramels

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sant Andreu de la Barca el pròxim dia 5 de gener a partir de les 18.15 hores.
Es previst que Ses Majestats arribin a l'esplanada del mercat setmanal, on des de primera hora de la tarda hi haurà un espectacle infantil per fer més lleugera l'espera.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reservat un espai per a persones amb discapacitat perquè puguin seguir l'espectacle sense aglomeracions ni dificultats de visibilitat.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha apuntat que "aquesta és una mesura més de les que estem duent a terme a la ciutat per fer de Sant Andreu de la Barca una ciutat 100% inclusiva".

Beas ha assegurat que "volem que els nens siguin els grans protagonistes d'aquesta nit màgica i encomanin als grans la seva alegria, innocència i il·usió".

Com és tradició, els Reis Mags arribaran a l'esplanada del Mercat Setmanal, on els esperaran els nens de Sant Andreu de la Barca i les autoritats de la ciutat, encapçalades per l'alcalde, Enric Llorca, que els lliurarà la clau màgica que permet accedir a totes les cases del municipi perquè puguin deixar els regals als nens que s'han portat bé i el carbó als més entremaliats.

A l'escenari central els esperarà el mag que els crida amb l'ajut de tots els nens i nenes que hauran de dir les paraules màgiques perquè els mags d'Orient no s'oblidin de visitar la ciutat.

Posteriorment, Ses Majestats faran un passeig pels principals carrers de Sant Andreu de la Barca per saludar als nens i al parc de la Solana podran parlar amb els nens i recollir les seves cartes on els petits hauran plasmat els seus desitjos.

Durant el seu recorregut els reis llençaran 1,8 tones de caramels entre els assistents.

Els Reis Mags ja tindran la major part de les cartes dels nens de la ciutat, unes missives que els haurà ajudat a recollir el Carter Reial, que instal·larà el seu campament al Teatre Núria Espert fins al 4 de gener.