Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
27/02/2020 16:02:25
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

20/08/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reserva 18.000 euros per ajudar a pagar l'IBI i les escombraries als majors de 65 anys

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reserva 18.000 euros per ajudar a pagar l'IBI i les escombraries als majors de 65 anys

Les subvencions es poden demanar fins al 30 de setembre

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert el termini per poder accedir a un ajuda en el pagament dels rebuts de l'IBI i les escombraries a les persones més grans de 65 anys.

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 30 de setembre al mateix Ajuntament.

El consistori ha reservat una partida de gairebé 18.000 euros per aquest concepte.

L'any 2018, l'Ajuntament va atorgar ajuts a 34 persones per un import total de 5.990,61 euros, corresponent al 100% de la taxa de recollida de residus i al 20% de l'IBI.

Enguany, amb la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) aprovada pel govern de l'Estat, podran accedir a aquests ajuts les persones que tinguin uns ingressos iguals o inferiors a 900 euros mensuals.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "l'objectiu és ajudar a les persones de la ciutat que tenen una situació econòmica delicada".

Les persones beneficiàries han de tenir uns ingressos iguals o inferiors al Salari Mínim Interprofessional (SMI) i complir una sèrie de requisits, com ara tenir contractades les tarifes o bonus socials previstos per a persones grans, estar empadronats a la ciutat des de fa més de dos anys o que l'ajut sigui per a l'habitatge habitual.