Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/02/2020 10:37:46
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

12/08/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca premia als seus emprenedors

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca premia als seus emprenedors

En el marc del programa "Fem Xarxa, fem empresa"

Potenciar l'emprenedoria, impulsar la posada en marxa de noves idees i acompanyar als emprenedors a posar en marxa el seu negoci són alguns dels objectius que es marca l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per millorar l'economia de la ciutat i crear ocupació.

Amb aquesta finalitat, Sant Andreu de la Barca participa al programa supramunicipal "Fem Xarxa, Fem Empresa", que vol reconèixer i premiar l'esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d'atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves del territori.

Les persones interessades en participar en aquest concurs poden presentar la seva candidatura fins al 4 d'octubre a l'Ajuntament.

El concurs, que té cinc categories, busca també augmentar la projecció externa dels serveis d'assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d'usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d'accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.