Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
21/09/2018 14:23:26
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Actualitat

02/10/2017

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca fa una crida al diàleg i rebutja qualsevol tipus de violència

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca fa una crida al diàleg i rebutja qualsevol tipus de violència

Enric Llorca demana que el debat torni al món de la política

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha lamentat els incidents viscuts ahir diumenge a Catalunya, ha rebutjat les accions que han generat violència i ha tornat a defensar l'Estat de Dret, la Constitució i la convivència.

Enric Llorca ha participat aquest matí a l'acte de condemna convocat a les portes de l'Ajuntament com a mostra de rebuig a la violència. 

L'alcalde ha condemant la violència "vingui d'on vingui" ha assegurat que "la violència no es combat amb més violència".

Llorca ha lamentat la manca de diàleg entre les dues parts enfrontades i que "uns facin servir la força policial i uuns altres convoquin un referèndum il·legal amb l'objectiu de no facilitar l'entesa sinó l'enfrontament".

L'alcalde s'ha mostrat favorable a votar però "en  un marc de respecte, de llibertat i d'acord amb la llei". 

Llorca ha demanat que la crisi d'Estat torni a la política i ha instat als governs català i espanyol a obrir una via política basada en el diàleg i el pacte per a la recerca de solucions polítiques a aquesta greu crisi d'Estat, que doni resposta a les necessitats actuals del país.

"Sant Andreu de la Barca és una ciutat plural i diversa on conviuen persones de diversos orígens i ideologies i cada dia dóna exemple d'harmonia i de respecte, uns valors indispensables que hem de preservar", ha dit Llorca.

L'alcalde ha reiterat la condemna de l'Ajuntament a qualsevol tipus de violència "vingui d'on vingui" i ha reiterat que "el diàleg i la negociació són els elements imprescindibles per mantenir la convivència, que no es pot veure afectada a la nostra ciutat".