Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
27/02/2020 14:04:36
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
07/11/2019

L'Ajuntament de Sant Andreu organitza tallers i activitats per promoure el reciclatge i el reaprofitament

L'Ajuntament de Sant Andreu organitza tallers i activitats per promoure el reciclatge i el reaprofitament

Cursos de cuina, servei de reparació d'electrodomèstics o activitats per donar una segona vida a la roba, algunes de les propostes

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha organitzat un seguit d'activitats per donar una nova vida a la roba en desús, aprendre a cuinar sense generar gaires residus i reaprofitant aliments o saber reparar petits electrodomèstics.

En el marc de la Setmana del Medi Ambient i de la Prevenció de Residus, l'Ajuntament ha organitzat una sèrie d'activitats i propostes que es duran a terme des del 16 de novembre i fins a l'1 de desembre.

La regidora de Medi Ambient, Maite Navas, ha subratllat la importància de conscienciar a la població de la necessitat de reciclar i reaprofitar "tant roba o objectes com menjar".

D'entre les activitats previstes destaca un taller de cuina per aprendre a reaprofitar restes de menjar que ens hagin pogut quedar a casa; un altre per saber crear bosses amb samarretes que hagin caigut en desús; o un servei mòbil d'autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes o aparells informàtics.

Amb la finalitat de donar un nou aire a la roba de temporades anteriors, s'ha previst un taller de costura creativa per transformar i reutilitzar roba en peces informals i per poder donar un segon ús a alguns objectes, com ara taps de suro, es farà un curs per crear estalvis originals i diferents.

Del programa d'activitats destaca l'organització d'un mercat de segona mà, on els participants podran intercanviar, regalar, comprar o vendre, sempre entre particulars, objectes de segona mà que estiguin en bon estat i que tinguin una qualitat mínima.

Els participants podran intercanviar objectes com ara llibres, pel·lícules, discos, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, material per a nadons, mobles, petits electrodomèstics o joguines, entre moltes d'altres  

Altres notícies