Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
21/02/2020 03:09:02
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
07/11/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea una escola de pares per fomentar l'educació emocional

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca crea una escola de pares per fomentar l'educació emocional

Pretén donar eines als progenitors per entendre millor als seus fills

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha creat una escola de pares que pretén donar les eines necessàries als progenitors perquè puguin comprendre millor als seus fills i poder gestionar els conflictes quotidians, cuidar el nostre benestar i el de les seves famílies.

El programa preveu xerrades als centres educatius a les que estan convocades les famílies, que entrenaran eines per la consolidació de les relacions positives en l'acompanyament que fan al llarg de la seva vida.

L'objectiu és que els pares prenguin consciència de la rellevància de l'educació socioemocional per afavorir el benestar del nen, entrenar les pròpies habilitats socioemonocionals envers el nostre autoconeixement i les relacions positives amb els nostres fills o comprendre millor les capacitats emocionals dels fills per poder treure'n profit en la promoció del benestar personal i familiar.

Els tallers pretenen cuidar i millorar l?autoestima i el benestar de pares i fills, millorar les relacions entre els diferents membres de la família, aportar eines per gestionar de manera sana els conflictes quotidians i fomentar el pensament positiu.

Altres notícies