Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 14:51:19
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
30/01/2018

Sant Andreu de la Barca es prepara pels dies més bojos i alegres de l'any

Sant Andreu de la Barca es prepara pels dies més bojos i alegres de l'any

L'Ajuntament consolida el ball de Carnestoltes al poliesportiu l'11

L'alegria, la imaginació, la disbauxa i el surealisme tornaran a prendre la ciutat amb motiu de l'arribada del Carnestoltes, que inundarà els carrers de Sant Andreu d'activitats, música i balls.

l Rei Carnestoltes arribarà el dia 8 de febrer al Centre Cultural Aigüestoses, des d'on començarà una rua fins a la plaça de Federico García Lorca, on hi haurà la recepció oficial.

Els més petits seran els protagonistes de la rua i del ball infantil el dia 10 de febrer a l'esplanada del mercat setmanal, a partir de les 10.30 hores.

La rua farà el seu itinerari habitual sortint de l'esplanada del mercat setmanal i passant per l'avinguda Constitució, la Via de l'Esport, el passeig del Parlament, el carrer Catalunya i el carrer Doctor Fleming fins tornar a l'esplanada del mercat setmanal.

L'Ajuntament tornarà a organitzar enguany, per tercer any, un ball de Carnestoltes, consolidant d'aquesta manera una iniciativa que ha tingut una gran acceptació per part de la ciutadania.

La festa tindrà com a escenari un cop més el poliesportiu l'11, que obrirà les seves portes a les 23.00h i es previst que la festa s'acabi a les 4h.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, assegura que "és una festa de marcat caire intergeneracional i oberta a persones de totes les edats".

El regidor de Cultura i Joventut, Juan Pablo Beas, apunta com a novetat que "el ball de Carnaval està en el marc de les activitats que es fan per incrementar l'oferta lúdica i festiva de la ciutat" i ha afegit que "fent-ho a l'11 volem descentralitzar les propostes i portar-les a diferents barris de Sant Andreu de la Barca".

El pròxim dijous dia 1 de febrer es posaran a la venda les entrades del ball de Carnaval, que es podran adquirir a l'Espai Jove i que inclouen una consumició.

El preu de les entrades és de 7 euros pels majors de 25 anys i de 6 euros pels menors d'aquesta edat.

Els titulars de la Jove Card tenen descomptes especials a l'hora d'adquirir les entrades.

En tots els casos és imprescindible anar disfressat per poder accedir al ball.

 

 

Altres notícies