Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2019 17:17:24
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
14/11/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recupera la seva memòria històrica amb un documental sobre la immigració

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca recupera la seva memòria històrica amb un documental sobre la immigració

Es presentarà coincidint amb la Festa de Sant Andreu, que es celebra del 24 de novembre al 2 de desembre

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha recuperat part de la seva memòria històrica amb l'edició d'un documental que recorda com es va viure l'onada migratòria de la dècada dels seixanta, com va canviar la ciutat i com es van adaptar i integrar les noves costums.

El documental, que es basa en l'experiència de desenes de ciutadans de Sant Andreu de la Barca, es presentarà en el marc de la Festa de Sant Andreu, que es celebra del 24 de novembre al 2 de desembre.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que "per afrontar el futur és fonamental conèixer el nostre passat, saber d'on venim, com era la nostra ciutat fa uns anys i com va canviar i es va enriquir amb l'arribada de persones de fora que han contribuït a la configuració del Sant Andreu d'avui".

Llorca ha subratllat que "el documental es presenta durant la Festa de Sant Andreu, que és la nostra trobada més íntima i personal".

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha explicat que "aquesta festa enguany es renova i modernitza amb la incorporació de propostes que ja estan molt consolidades, com ara les més tradicional, però també amb la incorporació d'altres que tenen molta acceptació, com ara un espectacle de circ".

En el marc de la Festa de Sant Andreu la ciutat també s'afegeix enguany a la commemoració del Dia de la Discapacitat amb l'organització de tallers i circuits multisensorials que ens ajudaran a acostar-nos al que sent una persona que té algun tipus de discapacitat.