Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/07/2018 22:55:35
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
festiu 18

Home |
03/07/2017

Goyo Jiménez, Chenoa i José Sacristán, protagonistes de la programació del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca

Goyo Jiménez, Chenoa i José Sacristán, protagonistes de la programació del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca

Il·lusionisme, clown i música completen l'oferta

La segona part de la programació d'arts escèniques del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca preveu una àmplia i diversa oferta de la que destaca la presència de José Sacristán o l?actuació de la cantant Chenoa.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament, Juan Pablo Beas, ha destacat que "en aquesta ocasió el ventall de propostes i de gèneres és molt més àmplia que en d'altres edicions i va des del teatre fins a la música, els clowns o l'il·lusionisme".

La nova programació s'encetarà el diumenge 3 de setembre amb el monòleg "¡Más difícil todavía!", amb Goyo Jiménez.

Durant el mes de setembre la programació continuarà amb un maridatge de música, una nova experiència on la música, la cervesa i un tastet culinari acompanyarà al públic en un viatge sensorial de la mà del mestre cerveser Jordi Pomar.

La programació del mes de setembre clourà amb "André y Dorine" de la companyia Kulunka Teatro.

"Lucis et umbrae" (21 d'octubre), amb Sergi Buka, Jordi Sabatés i Rosa Serra; "Muñeca de porcelana" (4 de novembre), amb José Sacristán i Javier Godino; "El borinot ros" (18 de novembre), amb Par64teatre; i Chenoa (30 de novembre), amb el seu espectacle "#Soy humana", completen la programació dels mesos d'octubre i novembre.

La música de cinema (1 de desembre), amb Gio Orquestra; "Dansa de mort" (2 de desembre), amb Lluís Soler i Mercè Arànega; i l'espectacle "Post-clàssic" (3 de desembre), amb Tortell Poltrona seran els plats forts del mes de desembre, que clourà amb "An American Christmas", amb la coral Sant Esteve i Combo Jazz del Montserratí.

El regidor de Cultura confia que la segona part de la temporada d'arts escèniques tingui "el mateix èxit que la primera, que ha estat molt positiva tant en allò que fa referència al nombre d'espectadors com per la qualitat de les obres".

A totes les representacions professionals d'aquesta primera part de la temporada s'ha fregat el ple absolut del teatre amb gairebé 400 espectadors i a les representacions de caràcter familiar s'han superat els 200.

Webs d'interés