Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/01/2019 04:46:45
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
25/04/2018

La zona blava d'aparcament es podrà pagar amb el mòbil

La  zona  blava  d'aparcament  es  podrà  pagar  amb  el  mòbil

Una aplicació permet pagar el temps exacte d'estacionament i recarregar des del telèfon

A partir del mes de maig la zona blava d'aparcament es podrà pagar des del mòbil, el temps just que el nostre vehicle estigui estacionat i sense cues als parquímetres. Aquesta és una de les millores que proposa la nova adjudicatària del servei, que, per descomptat, es podrà continuar pagant amb el sistema tradicional.

Els usuaris podran descarregar-se l'aplicació "el parking" als seus telèfons (gratuïta tant pels mòbils amb sistema Android com iOS, i des d'aquesta poder fer qualsevol gestió relacionada amb l'aparcament regulat a la ciutat. D'aquesta manera, els usuaris poden donar d'alta a un mateix telèfon diferents vehicles, un fet beneficiós en cas que a casa tinguem dos cotxes, per exemple. També han de donar d?alta una targeta de crèdit.

Amb aquesta eina tecnològic els pagaments es poden fer de manera més ràpida i senzilla i l'usuari pot estalviar diners perquè permet pagar pel temps exacte d'estacionament. No serà necessari fer cua davant del parquímetre per recollir el tiquet i es podrà renovar el títol des del mateix mòbil en cas, per exemple, de necessitar més temps d'aparcament regulat. Si l'usuari marxa abans de quan havia previst, aturant l'estacionament no abonarà diners de més.

Sant Andreu de la Barca disposarà d'un total de 199 places en zona blava a les diferents zones de la ciutat, especialment en àrees que requereixen un alt índex de mobilitat diürna, com zones comercials per exemple.

Altres notícies