Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/07/2018 18:27:56
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
festiu 18

Home |
04/09/2017

Un nou autobús connecta Sant Andreu de la Barca amb l'estació de Renfe de Castellbisbal

Un nou autobús connecta Sant Andreu de la Barca amb l'estació de Renfe de Castellbisbal

Passant per les zones industrials i l'estació de FGC

Els alcaldes de Castellbisbal, Joan Playà, i de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, han inaugurat aquest matí de dilluns la nova línia d'autobús que comunica les dues ciutats.

D'aquesta manera es dóna resposta a una reivindicació històrica de les dues ciutats i s'acosten serveis i recursos dels dos municipis.

L'alcalde de Castellbisbal ha recordat que "fins ara i malgrat que estem molt a prop les dues ciutats es donaven l'esquena" i ha assegurat que "a partir d'avui estem molt més a prop".

De la seva banda, Enric Llorca, ha apuntat que "el nou autobús acosta a Sant Andreu un nou mitjà de transport, com és la Renfe, i als veïns de Castellbisbal els ofereix nous recursos, com ara els serveis sanitaris de Sant Andreu de la Barca".

Els dos ajuntaments han pactat amb la Generalitat el recorregut d'aquesta línia, que té un pressupost anual de 60.000 euros.

Els horaris s'han acordat tenint en compte els de la Renfe que connecta Castellbisbal amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) perquè els alumnes de Sant Andreu de la Barca puguin anar a classe en transport públic.

Un altre dels objectius de la línia és facilitar l'accés dels treballadors dels polígons industrials al seu lloc de feina.

Amb aquesta finalitat s'han habilitat parades als polígons industrials del Llobregat (a Sant Andreu) i de Sant Vicenç (a Castellbisbal).