Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/07/2018 22:52:40
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
festiu 18

Home |
19/07/2017

L'Orquesta Mondragón, els monòlegs de Goyo Jiménez i la Holi Party, principals propostes de la Festa Major

L'Orquesta Mondragón, els monòlegs de Goyo Jiménez i la Holi Party, principals propostes de la Festa Major

Es celebrarà de l'1 al 4 de setembre

La música de l'Orquesta Mondragón, l'humor dels monòlegs de Goyo Jiménez, el color de la Holi Party o la diversió de la gimcana nocturna són alguns dels actes més destacats de la programació d'enguany de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca.

La fotògrafa local Neus Vendrell ha estat l'autora aquest any del cartell anunciador d'una festa que es celebrarà de l'1 al 4 de setembre.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat que "amb un pressupost ajustat aconseguim fer un programa amb activitats per a totes les edats i per a tots els gustos" i ha assegurat que estem davant d'una programació "diversa, equilibrada i interessant".

Els pregoners d'enguany seran els membres del CAP de Sant Andreu de la Barca, coincidint amb el 25è aniversari de la posada en marxa de l'ambulatori a la ciutat.

"Hem pensat que és una manera original d'agrair a aquests professionals la feina que fan per tenir cura de la salut dels ciutadans", ha dit Juan Pablo Beas.

El programa de la Festa Major es completa amb activitats tradicionals, com ara el correfoc o el ball de gegants, propostes multitudinàries, com la gimcana nocturna, o propostes familiars, com la festa de l'aigua.