Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2019 05:41:01
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
31/05/2018

La millora de la zona industrial de Sant Andreu de la Barca facilita l'accés a la deixalleria

La millora de la zona industrial de Sant Andreu de la Barca facilita l'accés a la deixalleria

Les obres han comptat amb un pressupost de 520.000 euros i acabaran el mes vinent

Els treballs de millora que s'han dut a terme a la zona industrial de Sant Andreu de la Barca coneguda com a Sector 22, que va des del Camí Vell del Palau fins a l'entrada a la deixalleria, permetran millorar l?accés a aquest equipament.

Les obres han comptat amb un pressupost de 520.000 euros i es previst que estiguin enllestides a principi del mes de juny.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha recordat que la millora de la zona era una vella reivindicació dels empresaris que estan instal·lats a la zona i ha destacat la seva col·laboració per poder dur a terme el projecte.

Les obres han consistit, entre d'altres coses, en la renovació de l'asfalt i el paviment, facilitant d?aquesta manera l'accés a la deixalleria.

La regidora d'Urbanisme, Eva Prim, ha assegurat que "no ens hem quedat només en la renovació de l'asfalt d?una zona que encara s?ha d'urbanitzar i fer la reparcel·lació, sinó que hem anat més enllà fent actuacions definitives, com ara la instal·lació dels serveis o de la fibra òptica, una demanda important dels empresaris".

L'alcalde ha assegurat que el projecte de remodelació de la zona industrial "incrementarà la competitivitat de les empreses que hi estan implantades, que augmentaran la seva capacitat de treball".