Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
25/03/2019 10:30:40
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Fira del vi 19

Home |
04/04/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la lectura durant el mes de Sant Jordi

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la lectura durant el mes de Sant Jordi

S'han col·locat fragments d'obres literàries als carrers de la ciutat

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca promou la lectura durant aquest mes d'abril amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

El consistori ha col·locat fragments d'obres literàries a diversos punts de la ciutat "amb la finalitat de donar a conèixer obres que per diversos motius estan d'actualitat aquest any".

Enguany s'han col·locat fragments d'obres de Maria Aurèlia Capmany i Manuel de Pedrolo, amb motiu del seu centenari, de Pompeu Fabra, de qui es commemora el 150 aniversari, i de "Le Petit Príncep", de Antoine de Saint Exupéry amb motiu del centenari de la seva publicació.

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'Ajuntament ha previst diverses activitats culturals pel 22 d'abril a la plaça de la Font de la Roda, que acollirà les tradicionals parades de les entitats culturals i socials i la 22 trobada de puntaires.

La jornada es completarà amb activitats infantils adreçades als nens i que tinguin com a tema principal la lectura i Sant Jordi, una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa i una trobada de gegants.