Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2018 01:39:09
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
10/02/2017

L'Ajuntament consolida el ball de Carnaval

L'Ajuntament consolida el ball de Carnaval

Una desena d'entitats participa a la rua del matí

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tornarà a organitzar enguany un ball de Carnestoltes, consolidant d'aquesta manera la iniciativa que ja es va fer l'any passat i que va tenir un gran èxit de participació i una gran acceptació per part de la ciutadania.

L'escenari triat és el poliesportiu l'11, que obrirà les seves portes a les 23.30h i es previst que la festa s'acabi a les 4h.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, assegura que "amb aquest ball consolidem una tradició que s'havia fet durant molt de temps i que des de fa alguns anys no s'organitzava?.

El regidor de Cultura i Joventut, Juan Pablo Beas, destaca que "el ball de Carnaval està en el marc de les activitats que es fan per incrementar l'oferta lúdica i festiva de la ciutat" i ha afegit que "fent-ho a l'11 volem descentralitzar les propostes i portar-les a diferents barris de Sant Andreu de la Barca".

El pròxim dimecres 15 de febrer es posaran a la venda les entrades del ball de Carnaval, que es podran adquirir a l'Espai Jove i que inclouen una consumició.

El preu de les entrades és de 7 euros pels majors de 25 anys i de 6 euros pels menors d'aquesta edat.

En tots els casos és imprescindible anar disfressat per poder accedir al ball.

La celebració del Carnestoltes a Sant Andreu de la Barca començarà el dijous 23 de febrer a les 17.30h amb l'arribada del Rei Carnestoltes.

Aquest personatge sortirà de la Biblioteca i anirà passejant i engrescant a tothom fins a la plaça Federico García Lorca on hi haurà música d?animació.

El mateix dissabte 25 de febrer a partir de les 11.15h tindrà lloc a l'esplanada del Mercat Setmanal la rua de Carnaval, que comptarà amb la participació d'un total de 13 entitats de la ciutat i que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Esplai Pingüí.

La rua passejarà per l'avinguda de la Constitució, el carrer Esport, el passeig del Parlament, el carrer Catalunya, el carrer del Doctor Fleming, el carrer de l'Esport, l'avinguda de la Constitució i tornarà a l'esplanada del Mercat Setmanal on hi haurà animació infantil amb espectacle.