Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 11:59:09
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
fira de la primavera 18

Home |
17/05/2017

L'Ajuntament obre les aules nocturnes per facilitar la preparació d'exàmens

L'Ajuntament obre les aules nocturnes per facilitar la preparació d'exàmens

Fins al 22 de juny

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha tornat a posar en marxa les aules d'estudi nocturnes amb la finalitat d'oferir un espai per a que els joves puguin preparar els seus exàmens finals.

Les aules d'estudi s'han habilitat a la biblioteca municipal Aigüestoses funcionen fins a la 01 hores de la matinada i estaran obertes fins al 22 de juny.

L'habilitació de l'espai nocturn de maig i juny coincideix amb el segon quadrimestre de diferents universitats i la preparació dels exàmens de les PAU dels estudiants de segon de batxillerat.

El regidor de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha subratllat que "l'objectiu és oferir als estudiants un espai de tranquil·litat perquè puguin preparar els seus exàmens en un ambient relaxat i preservat de soroll" i ha explicat que "al centre hi ha dos monitors que ajuden als joves a cercar llibres o els atenen en d'altres consultes".

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca estudia ampliar el calendari de les aules d?estudi per donar servei a tots els alumnes al llarg de tot l'any.


 

Altres notícies