Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2018 12:00:47
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
fira de la primavera 18

Home |
12/05/2017

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà 10.000 plantes entre els veïns

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà 10.000 plantes entre els veïns

Criades a l'hivernacle municipal per joves en risc d'exclusió social

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha començat aquesta setmana a repartir més de 10.000 plantes entre els veïns de la ciutat per donar la benvinguda a la primavera.

La campanya porta com a lema "La primavera a Sant Andreu m'apassiona" i es marca com a finalitat alegrar la ciutat i guarnir els balcons i les terrasses.

Les plantes procedeixen de l'hivernacle municipal que es va posar en funcionament ara fa dos anys i on treballa una vintena de joves en risc d'exclusió social, que tenen l'oportunitat de formar-se com a pagesos d'agricultura ecològica i sostenible perquè puguin buscar feina en aquest sector.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dit que "l'objectiu de la campanya és donar un toc de color i alegria a la ciutat amb motiu de la primavera" i "donar conèixer entre la població la feina que fan aquests joves a la instal·lació".

Les ONG Fundació Futur i Acció contra la fam són les encarregades de dirigir el programa de formació dels joves pagesos, que tenen entre 16 i 29 anys i que en el moment de començar el programa ni treballaven ni estudiaven.

Els 20 joves es formen en agricultura ecològica i cultiu sostenible i a més disposen d'orientació i acompanyament laboral, pràctiques en empreses i la possibilitat de contractació laboral.