Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
05/12/2019 23:46:29
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Nadal 2019

Home |
14/11/2019

L'Ajuntament reserva el centre de la ciutat per afavorir el joc dels infants

L'Ajuntament reserva el centre de la ciutat per afavorir el joc dels infants

El pròxim diumenge dia 17 amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà el pròxim diumenge el centre de la localitat al joc dels més petits de la ciutat amb motiu de la celebració del Dia dels Drets dels Infants.

Amb motiu d'aquesta jornada està previst tallar el trànsit de l'avinguda Constitució, una de les artèries principals de la ciutat, i instal·lar al centre de la calçada jocs i organitzar activitats.

Entre d'altres coses, s'ha previst la instal·lació d'inflables, jocs tradicionals i esportius, un circuit de bicicletes, tallers infantils i actuacions musicals.

La iniciativa està en el marc de la commemoració de l'aprovació de la Convenció sobre els Drets dels l'Infants per part de Nacions Unides, que reconeix els drets i els deures dels nens i les nenes com a individus.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat la importància que la societat treballi de manera conjunta per garantir els drets dels infants i el seu desenvolupament com a éssers lliures.

Es preveu la participació de més de 300 nens i nenes en aquesta festa, que vol promoure la creació d'una societat igualitària i fonamentada en el respecte i la tolerància.

 

Altres notícies