Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/07/2018 22:54:20
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
festiu 18

Home |
06/07/2017

Gastronomia i música d'arreu a les Happy Food Trucks de Sant Andreu de la Barca

Gastronomia i música d'arreu a les Happy Food Trucks de Sant Andreu de la Barca

Durant tot el cap de setmana a l'esplanada del mercat municipal

La gastronomia, la música i l'ambient familiar tornaran a omplir l'esplana del mercat setmanal de Sant Andreu de la Barca aquest cap de setmana en una nova edició de les Happy Food Trucks.

Aquesta és la segona edició de la iniciativa que es fa a Sant Andreu de la Barca i enguany s'amplia en nombre de participants, que passa de 8 a 12, i en horaris, ja que començarà el divendres i s'allargarà fins diumenge.

A l'esplanada del mercat setmanal aparcaran fins a 12 furgonetes amb personalitat, caravanes sweety i autèntiques cuines motoritzades.

Una food truck és una caravana especialitzada en elaborar plats únics i exquisits de diferents parts del món.

A l'edició d'enguany hi haurà caravanes especialitzades en menjar asiàtic, cubà o mexicà, entre d'altres, en tota mena de dolços del món, i, fins i tot creperies.

A banda de gastronomia, durant tots els dies hi haurà concerts, bona música, una zona de market, una zona infantil i ambientació musical.

Hi haurà zumba, clandestins de swing, dj's i grups musicals de molta qualitat.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha assegurat que "aquesta és una oferta més, ja consolidada, per passar els dies d'estiu a la ciutat, que busca un públic de totes les edats, principalment familiar, per gaudir d'una iniciativa moderna i atrevida que combina oci i bona gastronomia".