Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
17/02/2020 05:57:49
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
sopa de pedres teatre

Home |
25/10/2018

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca lliura al Banc d'Aliments material comissat al 'top manta'

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca lliura al Banc d'Aliments material comissat al 'top manta'

Avui han portat mig centenar de sabatilles falsificades

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha lliurat aquest matí de dijous el material comissat al mercat ambulant de la ciutat procedent del 'top manta' al Banc dels Aliments.

Aquest servei és el destinatari habitual del material que comissa la Policia Local en les actuacions que duu a terme en les seves tasques diàries i posteriorment el distribueix entre els seus usuaris en funció de les seves necessitats.

El darrer lliurament que ha fet la policia ha estat mig centenar de sabatilles falsificades, que els agents havien comissat al mes de setembre al mercat ambulant.

Una vegada intervingut el material aquest s'ha de guardar durant un període de temps perquè la persona afectada pugui justificar la seva procedència.

En cas que aquest fet no es produeixi s'ha de procedir a la destrucció del material o, si aquest és aprofitable, es lliura al Banc d'Aliments.

La regidora de Serveis Socials, Charo Ramírez, ha explicat que "qualsevol ajuda és bona per nodrir el Banc d'Aliments i poder ajudar a les famílies de la ciutat que més ho necessiten".

Per la seva banda, l'inspector cap de la Policia Local, Jordi Bernat, ha subratllat que "treballem per evitar la venda ambulant il·legal a la ciutat i aprofitem els productes que recuperem, una vegada comprovat la seva procedència, per ajudar a les persones més necessitades".

Altres notícies