Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
21/02/2020 05:00:02
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
02/10/2019

L'Ajuntament ofereix una primera oportunitat laboral a joves amb titulació superior

L'Ajuntament ofereix una primera oportunitat laboral a joves amb titulació superior

Les sol·licituds es poden presentar fins al 10 d'octubre

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà durant sis mesos a joves amb estudis superiors, que treballaran a diferents departaments del consistori.

L'objectiu de la mesura és donar una oportunitat laboral als joves que finalitzen els seus estudis.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que "sovint un dels principals problemes que troben els joves quan acaben els estudis és trobar aquesta primera feina perquè les empreses demanen experiència".

Aquest és un programa al que l'Ajuntament es va afegir l'any 2016.

Per poder accedir a la iniciativa es necessari que la persona interessada tingui menys de 30 anys i que estigui inscrita al Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Llorca ha dit que amb aquesta línia d'actuació es pretén contribuir a reduir l'elevat percentatge de persones joves que estiguin a l'atur malgrat haver obtingut una titulació reglada o laboral que el capaciti per accedir al mercat laboral.

Per poder subscriure's a aquest programa, els joves han de reunir una sèrie de requisits, com per exemple estar empadronat a Sant Andreu de la Barca, tenir un títol universitari, de formació professional de grau mig o superior, títols oficialment reconeguts com a equivalents o un certificat de professionalitat.