Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 14:44:06
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
24/01/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reclama l'ampliació del CAP de l'avinguda Constitució

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reclama l'ampliació del CAP de l'avinguda Constitució

Per donar resposta al previsible creixement de la població

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha demanat a la Generalitat l'ampliació del CAP de l'avinguda Constitució amb la finalitat que pugui donar resposta a les necessitats de la població en un futur i que no es quedi petit.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que, segons les previsions amb les que treballa l'Ajuntament, la ciutat arribarà als 30.000 habitants l'any 2026.

"A diferència del que pot passar a d'altres municipis de l'entorn es previst que Sant Andreu no només no perdi població sinó que en guanyi", ha explicat Llorca. Amb aquesta previsió, segons l'alcalde, és important mantenir i potenciar els recursos amb els que compta la ciutat per donar resposta a les necessitats de la població.

"Les característiques de l'ambulatori de l'avinguda Constitució permeten ampliar les dependències sense molt problema" ha dit l'alcalde, que recorda que "també serà important dotar el centre dels mitjans humans i materials per donar resposta a les necessitats dels veïns".

Sant Andreu de la Barca és una ciutat pionera en matèria de salut ja que compta amb un ambulatori i amb un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP), al barri de la Solana, el primer que es va posar en marxa a Catalunya i que ha esdevingut referent al país.
 

Altres notícies