Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
20/02/2019 14:07:48
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
25/01/2018

Es busquen voluntaris per difondre el català

Es busquen voluntaris per difondre el català

Nova edició del "Voluntariat per la llengua" del Servei Local de Català

El Servei Local de Català ha posat en marxa la 16a edició del "Voluntariat per la llengua", un programa d'acolliment lingüístic que té com a objectiu promoure l'ús i el coneixement del català. Aquest programa facilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llençar a parlar-lo el puguin practicar en un context real i distès.

El programa es du a terme a la nostra ciutat des de l'any 2003 i consisteix a posar en contacte una persona que parla català amb una altra persona que l'està aprenent o que vol practicar-lo. Els únics requisits que s'han de complir és ser major d'edat i tenir 10 hores disponibles, repartides en una hora setmanal.

Per ser voluntari només cal que parleu català i per ser aprenent només cal que tingueu moltes ganes de mantenir la conversa en català des del primer moment.

Les persones interessades a participar en el projecte poden contactar amb el Servei Local de Català del 5 al 23 de febrer i aquest s'encarregarà de posar en contacte una persona voluntària amb una persona interessada a practicar el català.
 

Altres notícies