Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
16/02/2019 14:15:41
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
29/06/2018

L'Ajuntament contracta 10 persones aturades amb un nou pla d'ocupació

L'Ajuntament contracta 10 persones aturades amb un nou pla d'ocupació

Està adreçat a persones amb especials problemes per a la inserció laboral

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha contractat 10 persones aturades amb especials problemes per a la inserció al mercat laboral en un nou pla d'ocupació.

D'aquest programa es beneficien persones aturades que no tenen dret a subsidi o prestació i treballaran al consistori durant 6 mesos fent tasques de suport administratiu, manteniment, xofer o tècnic de transparència.

L'objectiu del programa, que compta amb el suport de la Diputació, és que les persones contractades puguin adquirir i millorar les seves competències, guanyin experiència i tinguin més possibilitats de trobar feina posteriorment.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha donat la benvinguda aquest matí de divendres als nous treballadors i ha recordat que la mesura "pretén donar suport a col·lectius amb especials problemes per a la inserció laboral, com ara els joves, els majors de 45 anys o les dones".

"Teniu una oportunitat per tenir feina sis mesos però sobretot per millorar les vostres capacitat i per guanyar experiència", ha dit Llorca, que ha recordat "l'esforç que fa la societat per millorar les possibilitats d'aquestes persones".

Els beneficiaris d'aquest programa han de rebre, de manera simultània a la seva feina, una formació que els permeti adquirir els coneixements professionals necessaris per, un cop finalitzat el contracte, tenir la preparació adequada per optar a un lloc de feina amb més garanties.

En total durant aquest any 2018 l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha contractat 36 persones en el marc de diversos plans d'ocupació i fins que acabi l'any té previst contractar 23 més.

 

Altres notícies