Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
26/05/2019 09:47:15
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
01/10/2018

L'Ajuntament sortejarà dos pisos de lloguer assequible

L'Ajuntament sortejarà dos pisos de lloguer assequible

Per poder participar-hi cal estar inscrit al Registre de sol·licitants d'habitatge de protecció social

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca sortejarà els dos pisos de lloguer assequible que han quedat disponibles recentment a la promoció del passeig del Parlament.

Les persones que vulguin participar al sorteig han d'estar inscrites al Registre de sol·licitants d'habitatge de protecció social.

Els pisos disponibles tenen una superfície d'entre 58 i 68 metres quadrats i tenen vinculada una plaça d'aparcament i un traster.

Per poder accedir a aquests habitatges, entre d'altres coses, els sol·licitants han de tenir una antiguitat al padró de dos anys i no ser propietaris de cap altre pis.

El llistat provisional amb els admesos per prendre part del sorteig es publicarà al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i l'endemà s'obrirà un termini de 10 dies per presentar al·legacions.

Posteriorment, un cop aprovada la llista definitiva, es farà el sorteig.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va arribar a un acord amb l'Impsol per llogar aquests habitatges l'any 2016, ja que fins llavors havien estat deshabitats.

El consistori lloga els pisos a l'Impsol i posteriorment els adjudica a persones de la ciutat, que paguen un preu de 500 euros.

L'Ajuntament ajuda a pagar aquests diners amb entre 100 i 150 euros.

Més informació: https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=819600000