Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
23/02/2020 08:03:49
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
carnaval 2020

Home |
13/06/2019

L'Ajuntament rescindeix el contracte amb la concessionària Senfo i es fa càrrec del seu deute amb els treballadors

El consistori iniciarà mesures legals contra l'empresa per incompliment de contracte

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca rescindirà els contractes que té amb l?empresa Senfo, es farà càrrec del deute que aquesta té amb els treballadors i iniciarà accions legals contra ella per incompliment de contracte.

Senfo és una empresa que té actualment la concessió de les escoles bressol municipal el Trenet i el Cavallet, així com el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD).

Durant tot l'any els treballadors de l'empresa han patit irregularitats en el pagament de les seves nòmines i finalment encara no han cobrat la mensualitat corresponent al mes de maig.

Els treballadors han fet arribar la situació als responsables municipals, que des de fa dies treballen per donar una sortida als treballadors i mantenir els serveis que prestava l'empresa.

L'alcalde en funcions de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, s'ha reunit aquest matí amb una representació dels treballadors de l'empresa i ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat.

"L'Ajuntament es farà càrrec dels deutes de Senfo amb els treballadors, rescindirem els contractes que tinguem amb Senfo i iniciarem una licitació urgent per poder tornar a adjudicar el servei a una altra empresa que el cobreixi de manera satisfactòria", ha dit Llorca.

L'alcalde en funcions ha volgut tranquil·litzar a treballadors i famílies i ha assegurat que "l'Ajuntament s'encarregarà que uns cobrin i que el servei es continuï prestant amb normalitat".

La regidora d'Educació en funcions, Saray Cantero, ha lamentat la situació que es dona a aquests serveis i ha assegurat que "pendrem mesures legals contra una empresa que ha incomplert el contracte que tenia amb l'Ajuntament?.

 

 

Altres notícies