Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
18/06/2019 05:01:16
Inici | Contacte | Mapa Web
Castellano | A A A
Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu m'apassiona

Home |
13/06/2018

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca omple d'activitats refrescants, divertides i diverses els caps de setmana d'estiu

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca omple d'activitats refrescants, divertides i diverses els caps de setmana d'estiu

La programació del Festiu preveu com a novetats concerts a les terrasses dels edificis municipals i cinema a la fresca

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha previst un ampli programa d'activitats lúdiques, culturals, refrescants i diverses per passar aquest estiu a la ciutat.

Dels actes programats des d'aquesta setmana i fins al mes d'agost destaquen concerts musicals a les terrasses dels equipaments municipals o sessions de cinema a la fresca.

D'altres activitats previstes i ja consolidades a la ciutat són el sopar popular a l'ermita de la ciutat, a la que enguany posa música el grup Filferro, les Happy Food Trucks o les nits a la fresca a la piscina municipal.

Enguany algunes de les activitats previstes al programa del Festiu es traslladen a la nova zona de pic-nic que hi ha a tocar de l'autovia, com ara la nit de dj's i la festa de l'escuma.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha explicat que "estem davant d'una programació molt variada i diversa que ens permet tenir una alternativa de lleure cada cap de setmana d'estiu a diferents llocs de la ciutat".

Al juliol i a l'agost, les nits de divendres i dissabte la piscina municipal de Can Salvi estarà oberta al públic, de la mateixa manera que la Biblioteca Aigüestoses no farà festa aquest mes d'agost.